Nieuws

Sake Store en Verhuur De Rijp verrassen klanten kledingbank
verhuurDOKKUM – Tien klanten van Kledingbank Noord-Oost Friesland kregen zaterdag een leuke verrassing van Sake Store, al ruim 35 jaar een bekende modeketen in het noorden van het land met veertien winkels verspreid over de provincie Friesland. Zij mochten elk voor een bedrag van €50,00 kleding uitzoeken uit het ruime assortiment.

Om 10.00 uur werden de klanten warm onthaald door de dames van Sake Store. Sommige mensen hadden even een duwtje in de rug nodig, omdat ze maar niet konden geloven dat ze gratis kleding mochten uitzoeken. Ze liepen dan ook wat verbaasd rond, veel van hen hadden al jaren niet meer geshopt in een kledingwinkel. Het gebaar werd dankbaar aangenomen.

Met tassen vol kleding en een oppepper voor het zelfvertrouwen ging het, na een ijsje, weer op huis aan. Het vervoer per bus was prima geregeld en geheel belangeloos aangeboden door Verhuur De Rijp uit Ferwert. Mensen die het moeilijk hebben op zo’n manier kunnen helpen en een fijne dag bezorgen, dat is precies de reden waarom de Stichting Kledingbank Noord-Oost Friesland is opgericht.
Bron: Dockumer Courant

%d bloggers liken dit: